Hogy lesz ebből feljutás? – Nagyon gyengén kezdett a harmadosztályban a Szolnok

Megosztás

Bár a megyeszékhelyen nem elsőszámú prioritás a futball, a Szolnoki MÁV ettől függetlenül fontos szerepet tölt be a város sportéletben, illetve sokan csalódottan konstatálják, hogy a csapat az idei szezont ismét a harmadosztályban kezdte. A délkeleti csoportban július végén kezdődött a pontvadászat, bár ez a Szolnok esetében csak idézőjeles, ugyanis három mérkőzés után 0 szerzett ponttal állnak a kiesőhelyek egyikén.

A Kecskemét második csapata, valamint a Tiszaföldvár mellett jelenleg a Szolnok tanyázik az utolsó helyeken, mindössze egy rúgott és nyolc kapott góllal. Feltételezzük, senki nem így képzelte el a kezdést, egy hónappal ezelőtt még arról írtunk, javában tart a felkészülés az együttesnél.

Már az idegenbeli nyitómeccs egy nagy pofonnal ért fel, a Martfű négyet rámolt a kapuba, majd az ESMTK és a Csepel is kettővel verte Horváth Csaba fiait, így jelenleg pont nélkül állnak a 14. helyen, ahogy az előző bekezdésben említett két csapat, valamint a Dabas.

Kialakult az NB III mezőnye – az idei szezonban vajon feljut a Szolnoki MÁV?

Különösen érdekes, hogy a három vereséggel egyidőben a klub hivatalos kommunikációja is megszakadt, a Facebook-oldalukon, illetve a honlapjukon sem találunk beszámolókat a meccsekről, az utolsó poszt a Martfű elleni kezdés előtt íródott. Bár a szezon nagyon hosszú, alaposan össze kell szednie magát a Szolnoknak, ha azt akarja, hogy idén végre feljutásra esélyes legyen.

Az NBIII délkeleti csoportját jelenleg a Gyulai Terminál FC vezeti, őket követi a Monor és a Szegedi VSE.

Kép: szolnokimavfc.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek